• Foreldremøte 26.09.17

Tirsdag 26.09 er det foreldremøte i barnehagen. Dere har fått egen invitasjon på mail. Velkommen skal du være :)

• Planleggingsdag 22.09.2017

Minner om planleggingsdag fredag 22.09.
    Barnehagen er da stengt.

• Familiekaffe

I forbindelse med friluft årets uke, og barnehagens Havfruedager i uke 36, ønsker vi Torsdag 07.september dere velkommen på familiekaffe kl 14.00- 16.30. Treffet vil selvfølgelig foregå ute i barnehagen. Det vil bli underholdning ute kl 14.00.
    VELKOMMEN.

• Velkommen til nytt barnehageår.

Velkommen til nytt barnehageår. Vi gleder oss til å treffe og bli kjent med gamle og nye barn og foreldre.

• Påskefrokost

Fredag 07.04 mellom kl 06.30 - 10.00 er dere hjertelig velkommen på påskefrokost.
    Det vil bli servert buffe på Valhall. Velkommen :)

• Foreldremøte 16.mars

Tema førstehjelp og HLR, se egen invitasjon.

• Planleggingsdag 15.mars

Felles fagdag, oppvekst Verdal kommune
    Tema: Barn og unges psykiske helse.

• Søknadsfrist 01.03.17

Dere er velkommen som søker i Aker Barnehage.
    Se søknadsskjema på topp fanen.

• Fredag 16.12.16

I dag er dere hjertelig velkommen til å nyte en kopp gløgg i barnehagen når dere kommer hit med barna.
    Vi fortsetter dagen med søtgrøt dag. Vi skal spise grøt, gå rundt juletreet og kanskje kommer nissen.

• Mellomjula 2016

I jf. barnehagens vedtekter blir det stengt i julen.Ønsker dere alle en fredfull og fin adventstid.

• Familiekaffe

• Planleggingsdag

• Oversikt over barnehageårets planleggingsdager

Her er en oversikt over våre planleggingsdager i 2016 og 2017